Projecten 2022

Projecten 2022
Bekijk onze gerealiseerde projecten
Jaar 2022
Projecten 2021
Bekijk onze gerealiseerde projecten
Jaar 2021
Projecten 2020
Bekijk onze gerealiseerde projecten
jaar 2020
Projecten 2019
Bekijk onze gerealiseerde projecten
jaar 2019
Previous slide
Next slide

2024 – – 2023 – – 2022 – – 2021 – – 2020 – – 2019

Projecten 2022

1 februari 2022

De tegels in deze tuin zij hergebruikt voor de terrassen. We hebben een bijpassende klinker uitgezocht. De coniferenhaag aan de achterzijde van de tuin nam 1,5 meter in beslag over de hele breedte van de tuin. Die hebben vervangen door een schutting die we met behulp van klimmers laten begroeien. Op twee strategische plekken in de tuin hebben we ronde terrassen gemaakt.

10 maart 2022

Even een snelle schets en aanleggen maar… In deze tuin hebben we eerst een paar kuub grind verwijderd. De tegels hebben we opnieuw gelegd en de rondingen erin geslepen. Een paar fruitbomen en een pergola met Toscaanse Jasmijn in het midden van de tuin zorgt voor een beetje spanning en dan ‘s avonds als de lichten aangaan wordt je tuin ook nog eens avontuurlijk. Met dank aan Wander Montage staat er ook nog een prachtige blokhut in de tuin.

Referentie

Eerste contact is een 8 omdat ik, nadat er 2 andere hoveniers waren geweest, een ander idee van Corjan had. Hij keek rond in de tuin en zei in eerste instantie niet veel.

Luisterde wel heel goed naar onze wensen. Mijn man en ik zaten niet op één lijn. Hierop maakte Corjan even snel een “kladje” hoe onze tuin eruit zou komen te zien. Zonder offerte was voor ons de keuze al gemaakt. Corjan zou onze tuin doen. Nu inmiddels klaar en wat zijn wij blij met onze tuin. Goede communicatie, ook dingen die ter plaatse veranderd of erbij moesten komen waren geen probleem.

Wij zouden Corjan bij iedereen aanbevelen en dan als tip meegeven “laat alles aan Corjan zelf over, zoals mijn man hem noemt, is het een kunstenaar”. Nogmaals bedankt voor onze mooie bij, vlinder en vogel tuin. Voor een mooie tuin moet je Corjan nemen en hem eigenlijk de vrije hand geven.

25 mei 2022

In Dirksland hebben we een riante landelijke tuin onder handen genomen en flink gerenoveerd. Een heerlijk schaduwrijke tuin met een wijds uitzicht. We hebben langs de randen van het gazon een wilde bloemenmengsel gezaaid, verschillende fruitbomen geplaatst en natuurlijk onze ronde vormgeving toegepast met oogstrelende hardhouten vlonders en een hardhouten bankje tussen de bomen…

22 juni 2022

In een bestaand tuintje in Hellevoetsluis hebben we wat aanpassingen gedaan. Wat grotere planten en bomen geplaatst tussen de bestaande beplanting, zoals appelbomen en een vlinderstruik. Een hoge haag ingekort en leibomen geplaatst om het prieeltje weer wat af te schermen van de boven buren… Een extra vijvertje geplaatst, de bestrating een beetje aangepast en het stukje gazon vervangen door nieuwe graszoden.

Referentie

Zeer prettige afstemming met elkaar en met onze tuin. Dit was ontzettend fijn om te ervaren en hoe dit nu al zichtbaar is in onze tuin met de verschillende aanpassingen. Onze tuin is hierdoor in balans gekomen. Corjan maakt zijn visie en natuurlijke kijk meer dan waar. Vanaf het eerste mailcontact tot op heden een heel prettig contact en overleg. Corjan heeft goed afgestemd dmv luisteren, kijken en aanpassen wat onze bestaande tuin nodig had om in balans te komen. Corjan is oplossingegericht en levert kwaliteit. Visser Natuurtuinen doet zijn naam mer dan eer aan!

5 juli 2022

Even de tegels een beetje recht leggen waar nodig, onze motor betonslijper een slinger geven, klinkerpad leggen, planten erin en graszoden uitrollen… In plaats van een betonnen buitenvloer maken we een groene oase.

Ook verhuisd naar een woning, waar de tuin vooral een ‘oase van beton’ is? Neem dan, net als deze klant, contact met ons op. Wij maken er iets moois van! 

23 augustus 2022

Op een organische manier de tuin aanleggen werkt vaak nog het fijnst. Met een schets als uitvalbasis hebben we in de uitvoering een artistieke vrije hand om die rondingen net iets anders neer te leggen…

Tijdens de aanleg, ontdekken we dat het soms toch mooier kan of functionele redenen anders moet. Een schets is dan fijn, omdat je in het voorwerk dan wel de grote lijnen bepaalt, maar veel speelruimte hebt voor finishing touch in de tuin zelf.

Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Melissant.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.

info@vissernatuurtuinen.nl
0187 724 940 / 06 3600 9322
BTW NL001962660B27
KvK 73429147
NL89 KNAB 0258 2998 94

© Visser Natuurtuinen

Voor de natuurliefhebber - Een tuin waar u blij van wordt!

Visser Natuurtuinen