Kennismaken

Corjan Visser

Corjan Visser

De hovenier

Wie, wat en waarom Visser Natuurtuinen?

Na jaren binnen gewerkt te hebben, kwam ik tot de ontdekking dat er een paar elementaire verlangens van mij niet tot hun recht kwamen.

Naast cognitief ben ik graag praktisch bezig, naast cijfermatig ook graag technisch, naast efficiënt graag ook creatief, naast binnen graag ook buiten. Ik ben vanuit mijn HEAO-achtergrond gaan omscholen tot hovenier.

Na zeven jaar hovenieren ben ik tot de stap overgegaan om voor mijzelf te beginnen. Mijn passie als hovenier is om tuin en natuur dichter bij elkaar te brengen. Heel veel tuinen missen de natuurlijke uitstraling, ambiance en sfeer.

Veel mensen willen een onderhoudsvrije of onderhoudsvriendelijke tuin. Vaak wordt dan de tuin zoveel mogelijk dicht gelegd met tegels of kunstgras. Wat is het resultaat? Strakke rechthoekige tuinen, verhoogde of losse plantenbakken, veel tegels, monogame plantvakken en een voorspelbare tuin. Toch heeft juist een natuurlijke tuin veel minder onderhoud nodig.

Daarnaast heeft een natuurlijke tuin veel meer biodiversiteit en (bodem)leven. Een natuurlijke tuin voelt veel natuurlijker aan. Door uw persoonlijke stijl en smaak te verweven in het ontwerp van een natuurlijke tuin creëert u een natuurlijke ambiance die niemand nabootst.

Graag geef ik u advies over het dichtbij huis brengen van de natuur. Met een eigen buitenruimte heeft u namelijk veel mogelijkheden om een natuurlijke omgeving te creëren. Ik wil graag helpen om een natuurlijke omgeving te creëren die past bij uw smaak en stijl.

Daarnaast wil ik ook mensen helpen die wel meer met hun tuin willen, maar niet het budget hebben voor een complete renovatie. Met redelijk eenvoudige ingrepen kunt u van uw tuin een ware natuurbeleving maken. Om een idee daarvan te krijgen, kunt u hier online een voorbeeldtuin bekijken. Er zijn nog talloze andere mogelijkheden om uw tuin te renoveren.

Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Melissant.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.

info@vissernatuurtuinen.nl
0187 724 940 / 06 3600 9322
BTW NL001962660B27
KvK 73429147
NL89 KNAB 0258 2998 94

© Visser Natuurtuinen

Voor de natuurliefhebber - Een tuin waar u blij van wordt!

Visser Natuurtuinen