Projecten 2019

Projecten 2022
Bekijk onze gerealiseerde projecten
Jaar 2022
Projecten 2021
Bekijk onze gerealiseerde projecten
Jaar 2021
Projecten 2020
Bekijk onze gerealiseerde projecten
jaar 2020
Projecten 2019
Bekijk onze gerealiseerde projecten
jaar 2019
Previous slide
Next slide

2024 – – 2023 – – 2022 – – 2021 – – 2020 – – 2019

Projecten 2019

21 jun 2019

Op woensdag 17 april 2019 hebben we een mooi project afgerond in Hillegersberg. Een mooie natuurlijke open tuin, met veel ruimte om te spelen voor de kinderen. Mooie hergebruikte natuursteen tegels. Een mooi ruim gazon en een grote inground trampoline. Een nieuw klinkerpad naar de achteringang van de garage.

26 apr 2019

Vandaag een mooi tuinproject afgerond in Den Haag. Ronde vormen, veel groen. Een karakteristieke Zwarte Moerbeiboom in het hart van de tuin. Een vogelvriendelijke Lijsterbes, een perenboom en een Drents krentenboompje. Een Vlinderstruik en diverse bijenvriendelijke vaste planten. Nu wachten op het warme zomerweer en de uitbundige groei en bloei….

Hieronder ziet u de eerste foto’s direct na aanleg en de foto’s na een aantal weken…

Referentie
Corjan is een fijne tuinman die je serieus neemt, goed meedenkt in het ontwerp en ook mogelijkheden zoekt om de kosten te drukken. De tuin is precies zoals afgesproken en naar volle tevredenheid opgeleverd. We hebben nu een heerlijke groene natuurtuin waar we de hele zomer van gaan genieten.

27 mei 2019

Vandaag hebben we de aanleg van een natuurweide afgerond in Sint Philipsland. Een omheining van 130 meter gaashekwerk, alternatieve Zeeuwse hagen met hier en daar een wilg en kersenboom, een kastanjehouten honden-vrijloop-weitje en een kronkelend graspad met daarlangs ingezaaid een mengsel van wilde bloemen.

Referentie
Hi Corjan, ik zou je nog een foto sturen. De wilde bloemen tuin is prachtig! Denk dat het volgend jaar nog beter is, maar nu in het najaar staat het er zo bij. Ik ben er erg blij mee. Nu de kersenbomen nog bij laten komen en de heg moet gaan groeien. Volgend jaar hopelijk een nog mooiere foto. Dank je wel. 

21 jun 2019

Vandaag hebben we de aanleg afgerond van een speelse tuin in Rockanje met afwisselende ronde vormen en een gevarieerde beplanting. Ook heerlijk veel eetbare planten in de tuin. Appelbomen, perenbomen, frambozen, doornloze bramen, moerbeiboom, amandelboom, rabarber. Verder veel nectar gevende planten en uiteraard veel mooie bloeiers…

Referentie

Hoi Corjan, Vandaag heb ik heerlijk in mijn tuin zitten ontbijten op mijn zonnige terras! Ondertussen rondkijkend naar alle planten die voorzichtig gevonden worden door de vlinders en bijen! 

Ik ben blij dat ik mijn tuin door jou aan heb laten leggen. Mijn oorspronkelijke plan was vrij saai, jij dacht met me mee, waardoor je mij weer inspireerde, maar mij toch ook gewoon nog steeds de ruimte gaf om mijn eigen tuin te ontwerpen. Dat vond ik erg fijn! 

Ook tijdens de aanleg was er ruimte voor overleg en luisterde je naar mijn idee bij mijn tuin, waardoor ik nu in mijn absolute droomtuin kan ontbijten en relaxen! Ik kijk uit naar het moment dat deze tuin echt volledig in bloei staat! Bedankt!

19 jul 2019

We zijn bezig met de afronding van een schaduwrijk tuintje in Rotterdam. We gebruiken oude en nieuwe materialen. Vanwege veel schaduw, gebruiken we ook veel schaduwminnende planten. In de zonnige gedeelten van de tuin staan wat planten die wel van zon houden. Met gebroken tegels hebben we een moestuin vorm gegeven. De tuin is bereikbaar vanaf het balkon van de woonverdieping via een nieuw geplaatste trap. De tuin is aangelegd op basis van een origineel aangeleverd ontwerp. Een waterschaal met pomp leggen we nog aan volgende week…

Referentie
Wij genieten erg van onze door Corjan aangelegde tuin, het is prachtig geworden! Vóór en tijdens de werkzaamheden prettig en duidelijk contact met goede ideeën van zijn kant over de uitvoering van ons tuinontwerp. Snelle, duidelijke, gespecificeerde offerte zonder verrassingen achteraf. Heeft wel een relaxte tijdsindeling, gelukkig was er van onze kant geen deadline.

18 nov 2019

Een sprankelende tuin in Hellevoetsluis, met een afwisselende beplanting en een flink formaat Judasboom naast een vorstelijke overkapping. De overkapping is geplaatst door Wander Montage, waar ik graag mee samenwerk als hovenier. Met de mediterraanse rotsblokken heeft deze tuin een unieke uitstraling.

In de voortuin hebben we gekozen voor een wat meer symmetrische indeling, met een natuurlijke uitstraling, door het gebruik van Robinia palen. De kliko’s hebben we omheind met kant-en-klaar Euonymus hagen.

Referentie
Wij vinden het fijn dat de tuin heel organisch tot stand is gekomen. Corjan overlegt alles prima. Samen met Corjan konden we sparren over onze ideeën en kwam onze prachtige tuin tot stand. Corjan is een hele fijne hovenier! Wij zijn blij met het eindresultaat!

2 dec 2019

Op maandag 2 december 2019 hebben we een natuurlijk perkje gecreëerd bij de entree van Camping ‘t Weergors. De 2 bankjes worden later geplaatst tussen de palen…

 

 

Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Melissant.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.

info@vissernatuurtuinen.nl
0187 724 940 / 06 3600 9322
BTW NL001962660B27
KvK 73429147
NL89 KNAB 0258 2998 94

© Visser Natuurtuinen

Voor de natuurliefhebber - Een tuin waar u blij van wordt!

Visser Natuurtuinen