Jubileum 2019 – 2024

Dit jaar bestaat Visser Natuurtuinen 5 jaar. Dat willen we vieren op vrijdag 4 oktober 2024.

U bent van harte welkom om langs te komen op het door ons recent gerenoveerde schoolplein van SmdB De Regenboog aan de Beatrixlaan 6 te Melissant.

Van 12:00 uur tot 14:00 uur is er een feestelijke opening van het vernieuwde schoolplein. Dit schoolplein is ontworpen en in het voorjaar van 2024 gerealiseerd door Visser Natuurtuinen in samenwerking met JWP Hoveniers en Speelmaatje en met hulp van de leveranciers; Bloem- en Groencentrum Ouddorp, Houthandel Flakkee, J.G. van Oudenaarden, Kooter, Zorgkwekerij de Nollestee, Van Vliet Duurzaamhout en ASGO.
Het programma en een rondleiding over het schoolplein worden verzorgd door leerkrachten en kinderen van basisschool De Regenboog. 

Van 14:30 uur tot 17:00 uur is de receptie ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van Visser Natuurtuinen. Tijdens de receptie maken we de winnaar bekend van de ‘Mooiste tuinfoto’ wedstrijd. De prijs is één mandag gratis onderhoud of aanlegwerkzaamheden aan uw tuin (met uitzondering van materiaal- en machinekosten).
Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten, het schoolplein te bezichtigen en zelfs uw (tuin)wensen te bespreken, alles onder het genot van een drankje en een versnapering. Kinderen die meekomen kunnen vrij spelen op het vernieuwde schoolplein.

Locatie:
SmdB De Regenboog
Beatrixlaan 6
3248 AB  Melissant

 

Via onderstaand formulier kunt u aangeven of u komt én of u alleen komt of met anderen. Als uw tuin aangelegd of onderhouden is door Visser Natuurtuinen, kunt u meedoen met de prijsvraag en uw mooiste tuinfoto insturen. Met deelname hieraan verklaart u zich bereid dat uw inzending gepubliceerd mag worden op deze website en tijdens de receptie.

 


  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe je gegevens worden verwerkt.

  Visser Natuurtuinen

  Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Melissant.

  Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.

  info@vissernatuurtuinen.nl
  0187 724 940 / 06 3600 9322
  BTW NL001962660B27
  KvK 73429147
  NL89 KNAB 0258 2998 94

  © Visser Natuurtuinen

  Voor de natuurliefhebber - Een tuin waar u blij van wordt!

  Visser Natuurtuinen